JEG ELSKER, NÅR DIN HUND HAR DET GODT

Det er helt enkelt derfor, jeg har skabt Hundeterapi til husbehov.

Den bedste hjælp, som din hund kan få, er nemlig som regel den hjælp, der er tæt på. Og den hjælp - det er dig. 

I nogle situationer er der ganske vist behov for professionel hjælp, og jeg vil til enhver tid med glæde hjælpe din hund, hvis du bestiller en tid til individuel behandling hos mig - bare så der ikke er tvivl om det. Men der er virkelig mange situationer, hvor du som hundeejer kan hjælpe din hund lige så godt, som jeg kan - og måske endda bedre, blandt andet fordi du har mulighed for at give hundeterapi oftere, end der som regel bliver bestilt tid til at en hund kan komme til min briks for at få hjælp. 

En stor del af de teknikker, som jeg bruger på de hunde, der kommer på min briks, er noget som alle mennesker kan lære uden at tage store uddannelser i osteopati, zoneterapi eller andet. Det er disse teknikker, jeg har samlet i Hundeterapi til husbehov. 

Det er blide og effektive teknikker fra blandt andet kranio sakral terapi, massage, fasciestræk, zoneterapi og visualiseringer. Du lærer en masse om, hvad du selv kan gøre for din hund, så behovet for professionel behandling bliver mindre (eller måske helt forsvinder) og din hund får større velvære i hverdagen. 

Du kommer til at opleve glæden og tilfredsstillelsen ved selv at kunne gøre noget for din hund både forebyggende og ved akutte problemer. 

⭐️ Du kommer til at kunne hjælpe din hund til hurtigere restitution efter hårdt arbejde, en dag på jagt eller til prøve, eller bare efter en lang gåtur. 

⭐️ Du kan gøre din udstillingshund ekstra klar til at shine foran dommeren på en udstilling. 

⭐️ Seniorhunden kan få lidt mere pleje og kærlighed til sin gamle og måske trætte krop, så den kan have det så godt som muligt. 

⭐️ Du kan hjælpe din hund til at have en fit og stærk krop med mindre risiko for skader.

⭐️ Hvis din hund har kroniske lidelser som eksempelvis dårlige hofter eller albuer, vil du både kunne lindre ubehaget fra den kroniske lidelse og forebygge aflastningsskader i resten af hundens krop. 

Hundeterapi er opdelt i moduler, så du kan vælge, hvad du synes er mest spændende. 

Modul 1 er basis for det hele og adgangsbillet for at kunne deltage i de efterfølgende moduler. 

Når du har været med på modul 1, kan du vælge blandt resten, som du ønsker det. Du kan hoppe med på det hele, eller udvælge et enkelt modul. Du bestemmer selv. 

Nogle af modulerne er med hund. Hvis din egen hund ikke har lyst til at være med, kan du låne søde Knud Labrador af mig. Dette skal aftales på forhånd, da der plejer at være rift om Knud. 

Hvis du deltog i Hundeterapi vinter/forår 2023, så svarer det til modul 1 og 2, og du er klar til at komme med på resten af modulerne af Hundeterapi. 

Er du interesseret, men vil gerne vide lidt mere, inden du melder dig til, så giv mig et kald på tlf. 6168 4134.

Modul 1

Du lærer, hvordan du mærker med dine hænder, du lærer noget basal hundeanatomi, og du får styr på hvad du selv kan fremover med Hundeterapi. 

Tidligere kursister siger alle, at dette er overraskende spændende og giver en meget større forståelse for de fysiske udfordringer, som vores hunde nogle gange får. 

Efter modul 1 er du klar til de næste moduler i valgfri rækkefølge.

Dette modul er uden hund.

Næste gang er den 31. august 2024. 

Modul 2

Handler om teknikker fra kranio sakral terapi, fasciestræk og hundemassage. 

Vi gennemgår alle de praktiske øvelser, og du og din hund øver dem sammen. 

Efter modul 2 kan du hjælpe din hund med både større velvære, hurtigere restitution, forebyggelse af skader og lindring ved akutte problemer. 

Modul 2 er med hund.

Næste gang er den 1. september 2024.  

Modul 3

Har fokus på zoneterapi og akupressur.

Vi arbejder ud fra de 5 elementer i den traditionelle kinesiske medicin, og du finder ud af, hvordan ubalancer kan påvirke din hund overraskende meget både fysisk og mentalt.

Ud fra de 5 elementer lærer du at afbalancere organer, afspænde muskler og optimere energiflowet i din hunds krop, så den fysisk og mentalt har det bedst muligt hele livet. 

Denne dag må din hund gerne blive hjemme. Mine hunde lægger poter til, både når jeg viser og når du øver zonerne. 

Næste gang er den 28. september 2024

Modul 4

Handler om energi, healing og visualiseringer og vil tage hundeterapi til din hund et kæmpe skridt fremad. 

Du bliver endnu bedre til at mærke, hvad din hund har brug for, du bliver bedre til at stole på, hvad dine hænder fortæller dig, og du  vil få større overblik over hvordan du arbejder med hundeterapi. 

Du kan springe direkte hertil fra modul 1, men det største udbytte får du, hvis du har deltaget i modul 2 og 3 først. 

Der vil være øvelser både med og uden hund.

Næste gang er den 19. oktober 2024.

Modul 5

Denne dag har fokus på alt det, som du selv kan gøre for din hunds ryg.  

Mange hunde har småting (eller større ting), der sidder og driller dem i ryggen. Det kan give problemer med halthed og nedsat bevægelighed af hele kroppen, og ubalancer i ryggen er nok den største synder i hundes generelle velbefindende i forhold til at kunne gå, løbe og springe.  

Der er elementer fra kranio sakral terapi, zoneterapi og kropsterapi, som tilsammen kan gøre en virkelig stor forskel for din hund. 

Modul 5 er med hund. 

Næste gang er den 16. november 2024.

Øvedag

Vi bruger et par timer i fællesskab, hvor du både kan få genopfrisket, øve og få hjælp til teknikkerne fra de moduler af Hundeterapi, du har deltaget i. 

Du er velkommen til at komme til flere øvedage, hvis du ønsker det. 

Dette modul er med hund. 

Næste gang er den 30. november 2024.

Individuel terapiplan

1:1 session med Anja, hvor vi sammen lægger en plan for din hunds hjemmeterapi ud fra hundens behov og dine erfaringer fra de moduler af hundeterapi, som du har deltaget i.  

Tidspunktet aftales med Anja

Tilmelding og betaling

Modul 1-5 koster 750 kr. for hvert modul. 

Prisen for en øvedag er 300 kr. 

1:1 sessionerne koster 1200 kr. 

Der betales samtidig med tilmelding.

Ved samtidig tilmelding og betaling til mindst fire moduler får du gratis deltagelse på øvedagen. 

Du vil ikke blive færdigudlært som hverken hundemassør, kranio sakralterapeut eller noget andet, men du vil blive en dygtig amatør, der kan gøre en masse for din egen hund.

Der er plads til 6 deltagere på hvert modul.  

For at din hund kan være med, er der nogle enkelte ting, den skal kunne:
- Den skal kunne vente roligt i bilen, når der ikke er brug for den til de praktiske øvelser
- Den skal være ok med at være i hus med fremmede mennesker og hunde

Hvis du gerne vil deltage, men af den ene eller anden grund ikke har en hund, der kan være med, så er der mulighed for at låne Knud Labrador af mig. Dette skal aftales på forhånd.

Medbring et tæppe med plads til både dig og din hund til øvelserne.

Hunde i løbetid kan desværre ikke være med af hensyn til de andre hunde.

Der vil være kaffe/te/vand og en småkage. Der er plads til din madpakke i køleskabet.

Tilmelding er bindende. Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne sælge din plads og fortælle mig om det.

Bonusser kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Du sørger selv for tilmelding til dit bonusarrangement inden for seks måneder efter tilmelding til det arrangement, der har udløst bonussen.  

Sted: Lindevangen 12, 7140 Stouby.
Muligvis flyttes det til Torstedalle 50, 8700 Horsens. Hvis det sker, får du selvfølgelig besked om det, hvis du er meldt til kurset.

Hvis sygdom eller noget andet uforudset spænder ben for at workshoppen kan afholdes som planlagt, bliver den som udgangspunkt flyttet til et andet tidspunkt. Hvis der ikke kan findes et tidspunkt, hvor du har mulighed for at deltage, returneres din betaling.

Kh. Anja