Workshop - intuitiv hundemassage

Mere end bare hundemassage.

Søndag den 11. september 2022

Workshoppen består af to dele:

Der er den del, hvor du får en grundlæggende viden om muskler, bindevæv og knogler, og hvor du lærer nogle konkrete massageteknikker.

Men så er der også den anden del, hvor du lærer virkelig at mærke din hund. Hvor du sidder på gulvet med den og kommer til at mærke hundekroppen og få en fornemmelse af, hvor den har mest brug for dine hænder, og hvad der vil være godt for den.

På samme måde kan massagens formål opdeles i to:

Massage kan være med til at holde din hunds krop smidig og stærk, det kan hjælpe den til hurtigere restitution efter hårdt arbejde, støtte op om professionel behandling, hjælpe en stresset hund til at slappe af og meget mere.

Det kan også være noget så enkelt, som at du kommer til at bruge samværet med din hund som en hyggestund, hvor både du og din hund kommer helt ned i gear. Den ultimative afslapning for hundens krop og din sjæl.

Har du lyst til at være med? Jeg håber, at vi ses.

Workshoppen afholdes hjemme hos mig på Lindevangen 12, 7140 Stouby. Aktuelle datoer kan ses ved at klikke på knappen Tilmelding.

Der er plads til seks deltagere med hunde. Hundene bliver brugt til de praktiske øvelser, som varer i en times tid. 

For at din hund kan være med på workshoppen, er der nogle enkelte ting, den skal kunne:

  • Den skal kunne vente roligt i bilen, når der ikke er brug for den til de praktiske øvelser
  • Den skal være ok med at være i hus med fremmede mennesker og hunde
  • Den skal være luftet hjemmefra

Hvis du gerne vil deltage, men af den ene eller anden grund ikke har en hund, der kan være med, så er der mulighed for at låne enten Pelle Labrador eller Knud Labrador af mig. Dette skal aftales på forhånd.

Medbring et tæppe, som du og din hund kan være på til øvelserne.

Hunde i løbetid kan desværre ikke være med af hensyn til de andre hunde.

Der vil være kaffe/te/vand og en småkage.

Prisen er 600 kr., som betales ved tilmelding til Mobilepay 62606. Tilmelding er bindende, og din plads er reserveret, når betalingen er registreret. Hvis du bliver forhindret i at deltage, er du velkommen til at sælge din plads til en anden og orientere mig om dette. 

Vi følger naturligvis de gældende anvisninger vedr. Covid 19. 

Hvis Covid 19 eller noget andet uforudset spænder ben for at workshoppen kan afholdes som planlagt, bliver den som udgangspunkt flyttet til et andet tidspunkt. 

Kh. Anja

 


Anja Gamst-Jensen - Lindevangen 12 - 7140 Stouby

gamst.jensen@gmail.com - tlf. 6168 4134


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk