Energetisk osteopati

Ønsker du at din hund skal have en osteopatisk behandling, og vil du gerne slippe for køreturen hertil?

Din hund kan få en fjernbehandling, hvor den fysisk ikke er til stede her hos mig. Fjernbehandlingen foregår med healingsenergier, hvor jeg kan hjælpe din hund, nøjagtigt som hvis den var her hos mig. 

Det foregår på den måde, at du bestiller tid til energetisk osteopati, og derefter kontakter jeg dig for at få de oplysninger, der er brug for. Det er bla. hundens navn, et relativt nyt billede af hunden og en beskrivelse af de udfordringer, som du har observeret hos din hund. 

På det aftalte tidspunkt sætter jeg mig og visualiserer din hund og fokuserer fuldt ud på den. Jeg bliver guided gennem hundens krop og hen til de steder, hvor der er ubalancer, som skal arbejdes med. Ved hjælp af healingsenergier forløser jeg de spændinger og låsninger, jeg finder frem til i hundens krop. 

Mens fjernbehandlingen foregår skal din hund være i ro enten derhjemme eller et andet sted. Du behøver ikke være sammen med den. 

Umiddelbart efter fjernbehandlingen (omkring 30 minutter efter start) kontakter jeg dig og fortæller om de ubalancer, jeg fandt hos din hund og hvordan sessionen forløb. Vi aftaler, hvordan en eventuel opfølgning kan foregå, både med tilbagemelding til mig om hvordan hunden har det, og om der er behov for flere behandlinger. 


Anja Gamst-Jensen - Lindevangen 12 - 7140 Stouby

gamst.jensen@gmail.com - tlf. 6168 4134


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk